Welke zonnebril wil jij deze zomer dragen?

De eerste warme dagen van 2022 zijn alweer achter de rug en dat betekent dat wanneer je nu nog geen zonnebril hebt, je je echt moet gaan haasten. Een goede zonnebril is een essentieel accessoire voor je zomeroutfit. Bovendien biedt een goede zonnebril je ogen bescherming tegen schadelijke Uv-straling. Dat kan veel ongemak voorkomen want een teveel aan Uv-straling kan leiden tot hoofdpijn, concentratieproblemen en zelfs tot blijvende beschadiging aan je netvlies. Een goede zonnebril is dus belangrijk, al was het alleen maar omdat een zonnebril altijd zorgt voor een classy look.

Welke modellen vind jij het mooist?

Een van de merken waar iedereen kan slagen is Tom Ford. De makers van dit merk staan bekend om hun prachtige ontwerpen die in vele variaties verkrijgbaar zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt, je kunt altijd een geschikte Tom Ford zonnebril vinden. Hou je van grove monturen? In de collectie van dit merk vind je er meer dan je voor mogelijk had gehouden. Wil je liever een subtiele bril met een klein montuur en grote glazen? Kijk even in de collectie en je zult onder de indruk zijn van de opties die je te zien krijgt. In de collectie van Tom Ford vind je brillen voor zowel mannen als vrouwen, dus het is bijna onmogelijk om hier geen geschikte zonnebril te vinden.

Bekijk de nieuwste collectie van Ray-Ban

Iedereen kent de klassieker van Ray-Ban: de Aviationbril die al tientallen jaren ongekend populair is. Wat veel mensen echter niet weten, is dat dit merk ook prachtige nieuwe ontwerpen op de markt heeft gebracht. De karakteristieken zijn nog altijd aanwezig: de merknaam op het montuur en gegraveerd in de glazen. De nieuwe brillen worden echter ook gekenmerkt door hun opvallende monturen die in zeer veel verschillende kleuren bestellen zijn. Met een Ray-Ban zonnebril dames kun je echt laten zien wie jij bent. De State Street collectie is daarbij zeer scherp geprijsd waardoor je voor een zacht prijsje een goede zonnebril op je neus kunt zetten.

Ga je op avontuur deze zomer?

Als je van plan bent om deze zomer op avontuur te gaan, dan is een goede zonnebril essentieel. Een goede zonnebril beschermt je ogen niet alleen tegen Uv-straling, maar ook tegen stof en meer. Ga je daarom deze zomer lange hikes maken, raften op ruige rivieren of bergbeklimmen, kijk dan eens wat de makers van Oakley je te bieden hebben. Deze brillen zijn gemaakt voor de avonturiers die hun ogen goed willen beschermen. Het bijzondere aan dit merk is dat men er heel goed in geslaagd is om een functionele bril te maken die er ook nog eens zeer stijlvol uitziet. De glazen zijn uitgerust met Prizm lenzen waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je zicht vervormd wordt.