Waarom alsnog een Office 365 cursus volgen?

Bijna iedereen werkt tegenwoordig al in de Cloud, maar het kan toch verstandig zijn om alsnog een cursus hiervoor te volgen. Ben jij benieuwd waarom? In dit artikel leggen wij jou graag uit waarom het volgen van zo’n Office 365 cursus verstandig kan zijn!

De Office 365 cursus

Hybride werken is sinds de komst van COVID19 niet meer weg te denken in Nederland. En ondanks dat het veel vrijheid geeft, is hybride werken niet ontastbaar. Tijdens een Office 365 cursus wordt er onder andere aandacht besteed aan informatiebeveiliging en bewustwording van werken in de Cloud. Tevens worden ook de samenwerkingstools zoals OneNote, Task voor Planner en To Do, Shifts, Goedkeuringen en nog tientallen andere Microsoft 365 applicaties besproken en uitgelegd.

Na het volgen van een Office 365 cursus zal het makkelijker worden om meer structuur aan te brengen in je Teams. Tot slot zal je team, na het volgen van deze cursus, gemakkelijker mails kunnen archiveren naar de applicaties Teams en/of SharePoint. Geen verkeerd idee dus om eens naar een Office 365 cursus te kijken.

De voordelen van een Office 365 cursus

Er zitten verschillende voordelen aan het volgen van een Office 365 cursus. Zo is zelf je cursus samenstellen één van deze voordelen. Hiermee kan je een maatwerk cursus krijgen over Office 365, speciaal gericht op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Tijdens een Office 365 cursus wordt er gebruik gemaakt van de hands-on methode. Dit houdt in dat alle collega’s samen trainen en zelf achter de computer of laptop zitten om met de applicaties van Microsoft 365 te leren werken. Zo weet je gegarandeerd dat iedereen binnen jouw organisatie dezelfde handelingswijze gebruikt. Ook raken ze op deze manier vertrouwder werken met de applicaties, waardoor deze breder kunnen worden ingezet binnen de organisatie.

Waarom je bij HaHa training moet zijn

Ben jij na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in zo’n Office 365 cursus, maar weet je niet zo goed waar je deze het beste kan volgen? Er zijn diverse aanbieders van dit soort cursussen. Eén van deze mogelijkheden is HaHa training bieden, waar ze scherp geprijsde trainingen aanbieden. De cursus wordt op maat gemaakt en is echt op de wensen en behoeften van jouw organisatie gericht. Trainen met een gezonde dosis humor staat voor hen centraal. Dankzij hun succesvolle, interactieve en leuke cursus gaat iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis.

Wat houd je nog tegen? Boek snel een Office 365 cursus!